ROTARY U MUZEJU Novo predavanje u palači Herzer

Kako „pričati“ s umjetnom inteligencijom

  • 0
  • 52 views

Rotary Club Varaždin i varaždinski Gradski muzej u utorak, 16. travnja, organizirat će novo predavanje u ciklusu – Rotary u Muzeju. U palači Herzer poznati varaždinski odvjetnik Marko Porobija održat će predavanje – Pravnici i umjetna inteligencija.
Nakon što je prof. dr. sc. Neven Vrček, profesor na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike, održao zanimljivo predavanje o umjetnoj inteligenciji u poslovnim procesima, ciklus javnih predavanja članova Rotary Cluba Varaždin bit će nastavljen ovoga utorka, novim aktualnim predavanjem o umjetnoj inteligenciji.
Odvjetnik Marko Porobija, predsjednik Uprave Odvjetničkog društva Porobija&Špoljarić , tijekom odvjetničke karijere osobito se je profilirao na području investicija, preuzimanja i spajanja te pravne podrške IT i TMT klijentima.
Uz uvođenje raznih tehnoloških alata u poslovanje odvjetničkog društva, Marko Porobija kontinuirano objavljuje članke u domaćim i međunarodnim publikacijama na temu prava i tehnologije te drži i predavanja o ovim temama, kao redoviti predavač na Sveučilištu Algebra, te na konferencijama i radionicama.
Na predavanju u palači Herzer govorit će o – Pravnicima i umjetnoj inteligenciji, tijekom kojeg će predstaviti brojne načine na koje pravnici u svom radu koriste ili mogu koristiti umjetnu inteligenciju te kako njihovi klijenti mogu profitirati od korištenja umjetne inteligencije u odvjetništvu.
Na predavanju će biti riječi i o praktičnom korištenju umjetne inteligencije, primjerice, kako „pričati“ s umjetnom inteligencijom te na što valja osobito paziti u tom procesu.
Predavanje u palači Herzer počet će u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.