Općina Breznički Hum – Modernizirana dionica ceste Frateščina – Mladine (Kuna)

  • 0
  • 176 views

Ovih su dana dovršeni radovi na modernizaciji lokalne nerazvrstane ceste na dionici od Frateščine do Mladine (Kuna) u Radešiću kod Brezničkog Huma, koja se vodi pod brojem NC 1-057. Modernizirana je dionica duljine 650 metara, tako da će mještani tih naselja do svojih domova ubuduće moći stizati asfaltom.
Riječ je o provedenim radovima iz općinskog projekta modernizacije nerazvrstanih cesta Općine Breznički Hum, financiranog putem Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.
– Vrijednost radova iznosi 82.300 eura, a cjelokupni je iznos sufinanciralo resorno Ministarstvo s 35 %, dok je preostali iznos financiran iz općinskog proračuna – ističe načelnik ove općine Zoran Hegedić i dodaje kako su radovi trajali od siječnja do travnja ove godine te su ispoštovani u zadanom roku od strane lokalnog izvođača – tvrtke iz obližnjeg Presečna.
– Dio je ovo obaveza koje smo zacrtali i planirali provesti u ovoj godini, kako bismo svim našim žiteljima na području Općine Breznički Hum omogućili jednak životni standard – zaključio je načelnik Hegedić.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.