Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation.
admin2 veljače, 2023
20230202-16_29_11__ZVMK1795.jpg

1min2110
Danas je održano svečano potpisivanje Sporazuma o suradnji, koji su sklopile Općina Sračinec i Grad Ljubuški (BiH). Potpisivanju su nazočili Krunoslav Lukačić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Sračinec, Damir Kozina pomoćnik gradonačelnika Grada Ljubuški te djelatnici Općine Sračinec, a potpisali su ga načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ljubuški Tihomir Kvesić.

admin30 siječnja, 2023
Tonka-Javorovic-i-David-Vukovic.jpg

1min4270
U srijedu, 1. Veljače 2023. godine Glazbena škola u Varaždinu ugostit će Tonku Javorović i Davida Vukovića. Davidu Vukoviću, bivšem učeniku, a sada nastavniku klavira varaždinske Glazbene škole, pridružit će se Tonka Javorović na violončelu. Na programu će se naći djela L. Van Beethovena, S. Prokofjeva i B. Papandopula.

admin27 siječnja, 2023
Duo_Melisande-1.jpg

1min2410
Nicolas Lestoquoy i Sébastien Llinares na klasičnim gitarama oduševili su varaždinsku publiku na koncertu u HNK u Varaždinu. Na koncertu održanom u organizaciji Francuskog instituta u Republici Hrvatskoj i Koncertnog ureda Varaždin predstavili su se slavnim djelom J. S. Bacha “Goldberg varijacija” i “Gymnopédies & Gnossiennes” Erika Satiea.