Dan otvorenih vrata FOI-ja 2023.

  • 0
  • 496 views

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu ove će godine u četvrtak, 27. travnja 2023. održati svoj DAN OTVORENIH VRATA 2023. (DOV2023). Nakon višegodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa i održavanja događanja isključivo online, ovogodišnje izdanje DOV-a održat će se uživo. Dan otvorenih vrata održat će se s početkom u 12:00 sati na adresi FOI 1 (Pavlinska 2, Varaždin), no u programu je predviđen i obilazak novog objekta FOI 3 (Vila Oršić) u neposrednoj blizini.
Program će obuhvatiti:
• PREZENTACIJU FOI-JA I STUDIJSKIH PROGRAMA S OSNOVNIM INFORMACIJAMA ZA UPIS (FOI 1, dvorana 1)
• PANEL DISKUSIJU FOI STUDENATA (FOI 1, dvorana 1)
• POSJET LABORATORIJIMA ZA IZVOĐENJE PRAKTIČNE NASTAVE (FOI 3)
Cilj Dana otvorenih vrata je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente sa studijskim programima FOI-ja, a koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature.
Dan otvorenih vrata bit će prilika svim zainteresiranim učenicima, ali i nastavnicima i ostalim zainteresiranim sudionicima da čuju sve informacije važne za upis na FOI, ali i da predstavimo sve prednosti FOI-jevih studijskih programa, kao i sve druge mogućnosti koje se, uz studiranje, nude našim budućim studentima.
Četiri nova suvremena modula na informatičkom smjeru, moderniziran stručni studij, nove aplikacije za pomoć u studiranju i nenastavnim aktivnostima, obavezna stručna praksa u najvećim kompanijama u Hrvatskoj ili u inozemstvu – samo su neke od tema na FOI-ju koji će biti predstavljeni u okviru ovogodišnjeg DOV-a. Uz to, učenicima će biti prezentirano čime se bave studentske udruge, što se radi u novoobnovljenim FOI-jevim laboratorijima za seminarsku nastavu i kakva su iskustva sadašnjih studenata.

Za posjet Danu otvorenih vrata FOI-ja prijavite se OVDJE. Za dodatne informacije i grupne dolaske zainteresirani se mogu javiti FOI-ju na dov@foi.unizg.hr ili na broj telefona 042/390 881.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.