Budi dio organizacijskog tima Špancirfesta, volontiraj na festivalu!

  • 0
  • 61 views

Organizacija najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj – Špancirfesta je zahtjevan posao, ali i odlična zabava. Tražimo entuzijastične i pouzdane mlade ljude koji su spremni doprinijeti organizaciji festivala svojim znanjem i energijom. Volonteri su važan kotačić male i složne organizacijske ekipe koja u Varaždin za kraj ljeta privuče više od 300 tisuća posjetitelja. Dobre organizacijske vještine, komunikativnost, sklonost timskom radu i motivacija da nadolazeći Špancirfest bude što uspješniji, vrline su koje tražimo od volontera. Nudimo vam dragocjeno iskustvo volontiranja koje pruža brojne prilike, druženje s odličnom ekipom, upoznavanje ljudi iz cijelog svijeta i mogućnost da budete u središtu zbivanja najočekivanijeg varaždinskog događaja godine. Tražimo pratitelje za izvođače koji su dio uličnog i glazbenog programa, volontere za rad u Turističko informativnom centru Turističke zajednice grada Varaždina, te u press centru.
Ako mislite da svojim radom, osobnošću i vještinama možete pridonijeti organizaciji festivala, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje na ovogodišnjem Špancirfestu. Prijave se primaju do 1. kolovoza, a natječaj je objavljen na službenoj internetskoj stranici festivala www.spancirfest.com.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.