Održana izborna Skupština DP Novi Marof

  • 0
  • 114 views

Članovi Domovinskog pokreta- ogranka Novi Marof održali su redovnu izbornu skupštinu. U naredne četiri godine ogranak će voditi Slavko Vuradin, potpredsjednici su Marko Štampar i Davor Pejnović, dok će tajničke poslove obavljati Marijan Udovčić, a rizničarske Dražen Kadi.
U izvještaju o radu u proteklom mandatu, Vuradin je istaknuo da je to bilo prilično turbolentno razdoblje u kojem je ogranak Novi Marof imao uspona i padova, kao i sama stranka koja se morala suočiti s problemima oko vodstva stranke i odlaska pojedinaca. -Na kraju, birači su nas prepoznali i dali svoje povjerenje na proteklim izborima. Na nama je da osluškujemo potrebe naših sugrađana i izlazimo s inicijativama koje će poboljšati njihov standard – istaknuo je Vuradin.
O rezultatima parlamentarnih izbora kraću analizu napravio je Davor Pejnović, koji je ujedno bio na četvrtom mjestu koalicijske liste Domovinskog pokreta u 3. izbornoj jedinici. Vrlo malo glasova je nedostajalo da dobijemo saborskog zastupnika, iako smo dobili prilično više glasova nego prije četiri godine, dok smo na nivou Grada Novog Marofa bili treća lista po jačini, s osvojenih 8,37 % glasova- naglasio je Pejnović.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.