Još sutra istražite varaždinska dvorišta

  • 0
  • 112 views

Nakon odlično posjećenog prvog dana 9. Festivala varaždinskih dvorišta, nedjelja donosi novu priliku za uživanje u bogatom i atraktivnom programu organiziranom u dvorištima povijesne jezgre. Program počinje u 10 sati, a Varaždince i njihove goste sve do 13 sati očekuje pregršt sadržaja. Osim dvorišta Elephant, svih ostalih 17 dvorišta ostavit će otvorena svoja vrata. Od novih sadržaja, u Franjevačkom dvorištu bit će održana radionica Osnove permakulture: Kreiranje održivih vrtova, u dvorištu palače Sermage radionice i igraonice Edukido i Malac Genijalac, u dvorištu Vile Bedeković na rasporedu je Dječja likovna kolonija u organizaciji Varaždinske građanske garde, a u dvorištu P4 koncert Štigleca. Ne zaboravite i na gastro i slatki predah na varaždinski za koji se pobrinulo desetak restorana i slastičarna pripremivši prigodne menije tijekom dva festivalska dana.
Prošećite varaždinskim ulicama, zavirite u dvorišta, sudjelujte u radionicama i upoznajte sve ono najbolje što Varaždin nudi. Iako je broj uključenih dvorišta i programa dojmljiv, još je važnija kvaliteta sadržaja koju pružaju dvorišta te značaj festivala za lokalnu zajednicu i obogaćivanje turističke ponude.

 

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.