Navijačka groznica na Europskom trgu: Pratite Europsko nogometno prvenstvo i navijajte za naše nogometaše

  • 0
  • 150 views

Europsko nogometno prvenstvo je pred vratima, navijačka euforija već se jako osjeća u zraku, a svi oni koji neće do Njemačke sve utakmice će moći pratiti na Europskom trgu u Varaždinu. Na velikom ekranu i uz odličan zvuk svaka će utakmica, a pogotovo one Hrvatske reprezentacije, biti pravi doživljaj za ljubitelje nogometa. Organizatori PAN Gledaone Europskog nogometnog prvenstva pripremili su ponudu pića i malih zalogaja, a na vama je da odjenete crveno-bijele boje, ponesete navijačke rekvizite i pobrinete se za pravu navijačku atmosferu.
Gledana počinje u petak, 14. lipnja, kad je od 21 sat na rasporedu prva utakmica prvenstva između reprezentacija Njemačke i Škotske. Hrvatska natjecanje otvara u subotu, 15. lipnja, u 18 sati protiv reprezentacije Španjolske. Kako bi doživljaj zajedničkog gledanja prve utakmice Hrvatske reprezentacije bio potpun, moći ćete na Europskom trgu od 16 do 18 i 30 oslikati svoje lice u boje naše reprezentacije.
Ovisno o vremenskim prilikama, na Europskom trgu planirano je javno gledanje svih utakmica prvenstva sve do finala 14. srpnja.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.