Vodstvo Općine Sračinec obišlo radove na dogradnji dječjeg vrtića

  • 0
  • 55 views

Načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec i predsjednik Općinskog vijeća Općine Sračinec Krunoslav Lukačić, obišli su radove na dogradnji dječjeg vrtića koji su u tijeku. Tom su se prilikom s izvođačima radova i nadzornim inženjerima upoznali s dinamikom radova na ovom kapitalnom objektu.
– Radovi su započeli nedavno i već se vide obrisi novog dijela vrtića. Ovom dogradnjom dječjeg vrtića dobit ćemo prostor za četiri nove odgojne skupine, sanitarije, dvije terase i strojarnicu. Radovi napreduju odlično, završeni su temelji, a uskoro nas čeka i betoniranje deke na koju dolaze montažne zgrade, – istaknuo je načelnik Novoselec.
Ukupna površina ove druge dogradnje vrtića je oko 470 m2 zatvorenog dijela, odnosno 582 m2 ukupno. Radovi na betoniranju bit će završeni prije ljeta, a u listopadu se očekuje završno montiranje prostorija. Nakon toga, bit će uređen okoliš i proširena zelena površina oko vrtića.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.