Koncert Varaždinskog vokalnog ansambla – 04.04.2024.

  • 0
  • 52 views

Prvi koncert Varaždinskog vokalnog ansambla ove Glazbene sezone održat će se 04.04.2024. u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu u 20:00 sati. Cijena ulaznice je 5€ te se može kupiti na blagajni HNK u Varaždinu.

VVA Singers (Varaždinski vokalni ansambl) izvode pjesme acapella, pretežito u pop i jazz stilu ali također im nisu strani ni svi ostali žanrovi. U njihovim izvedbama glas se često koristi kao sredstvo oponašanja zvučnih boja raznih instrumenata te svaki član unutar ansambla nosi ulogu solista. Ansambl je osnovan 2022. godine na inicijativu Janje Knapić Omranloo i Milada Omranloo koji ujedno djeluje i kao voditelj ansambla, a pod pokroviteljstvom Koncertnog ureda u Varaždinu. VVA Singers su se dosad publici predstavili nastupima na domaćim manifestacijama “Ljeto u Varaždinu” i “Advent u Varaždinu”, te su održali cjelovečernji koncert u HNK u Varaždinu. Također, nedavno su ostvarili suradnju sa izvanrednim vokalnim bendom “Ardu” iz Irske i upriličili dva zajednička koncerta u Varaždinu i Ludbregu. Jedan od zapaženijih nastupa održali su povodom 500 godina Gradske vijećnice, “Gala koncert” u HNK u Varaždinu. VVA Singers su jedan od rijetkih vokalnih bendova u Hrvatskoj koji su objavili i svoj prvi video spot; svojim glasovima opjevali su jedan od poznatijih hitova, pjesmu “Tamo gdje je sve po mom” od grupe Jinx.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.