Treći vikend Welcome Spring festivala – dječji dan (16.3.) se odgađa // Gradska utrka Centrum Mundi (17.3.) po planu u nedjelju

  • 0
  • 273 views

Treći vikend Welcome Spring Festivala u Ludbregu donosi već tradicionalnu gradsku trkačku utrku Centrum Mundi (nedjelja, 17.3.)

Subotnji programi “dječjeg dana” (Give me 5! te prezentacije hrvanja, karatea i kajaka) se ODGAĐAJU zbog najavljene kiše.
Dječji dan na Welcome Spring festivalu, na kojem su uz zabavnu manifestciju za male i velike Give me 5! trebale biti održane i prezentacije kajaka, hrvanja i karatea se zbog najavljene kiše ODGAĐA na subotu, 30. ožujka.

Centrum Mundi gradska je utrka cestovnog trčanja koja se održava u samom središtu Ludbrega. Trkačima su na izbor dvije staze različite duljine (4 km i 10 km), a obje su kružne, u potpunosti označene i u cijelosti prolaze asfaltiranim podlogama.

Podizanje startnih brojeva ztrajat će od 13:30 do 14:45 sati kod organizatora na Trgu Svetog Trojstva (Centar svijeta) gdje će biti i proglašenje pobjednika.

PROGRAM (17.3.2024.)

13:30- 14:45 – Registracija trkača

15:00 – Start utrke

17:00 – Završetak utrke i proglašenje pobjednika po kategorijama

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.