Osnivačka Skupština Domovinskog pokreta grada Varaždina

Predsjednik Toni Pernek, dopredsjednici Ljeljak i Makar

  • 0
  • 263 views

Podršku novoizabranom predsjedništvu Domovinskog pokreta grada Varaždina večeras su u varaždinskom Pansionu Maltar, uz okupljene članove i simpatizere ove stranke, podržali saborski zastupnik DP-a Davor Dretar i stranački koordinator mladih DP-a Ivan Grubišić. Na osnivačkoj Skupštini Domovinskog pokreta grada Varaždina jednoglasno je za predsjednika izabran dosadašnji povjerenik stranke grada Varaždina Toni Pernek, a za zamjenike predsjednika Tomislav Ljeljak i Tomislav Makar. Uz šesteročlano predsjedništvo DP-a izabrani su i tajnik te rizničar stranke.
Uvodnim je riječima saborski zastupnik 3. Izborne jedinice Davor Dretar ukazao na temelje politike Domovinskog pokreta te je podsjetio na aktualnu politiku velikih stranaka koja nastoji stvari prikazati drukčijima nego što jesu.
– Hrvatski suverenisti i Most otvoreno staju na stranu Peđe Grbina i Sandre Benčić, te žele prikupiti glasove desnice i odnijeti ih komunistima – naglasio je Dretar i dodao kako će poslije parlamentarnih izbora upravo Domovinski pokret biti stranka koja će sastavljati novu hrvatsku Vladu.
Obzirom da se nalazimo u superizbornoj godini započelo je predizborno vrijeme, iako još nije objavljen datum parlamentarnih izbora, koji bi trebali biti provedeni do sredine mjeseca rujna. Poznato, pak, je da će izbori za Europski parlament biti održani u razdoblju od 6. do 9. lipnja, dok će Predsjednički izbori uslijediti krajem tekuće godine.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.