Zdravko Čolić rasprodao dva koncerta povodom Dana žena u varaždinskoj Areni

Mjesec i pol dana prije najavljenih koncerata, ulaznica više nema niti za jedan datum

  • 0
  • 98 views

Zdravko Čolić, već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, a po mnogima i glazbeni fenomen s ovih područja, pravi je dokaz da za vrhunske umjetnike granice i godine ne postoje. Da je tako, svjedoče i varaždinski koncerti povodom Dana žena. Ulaznice za prvi najavljeni koncert, 8. ožujka, rasprodane su u svega pet dana, a zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za dan poslije – 9. ožujka. Danas, mjesec i pol dana do koncerata, ulaznica više nema ni za drugi datum.

Već pet desetljeća, upravo koncerti povodom Dana žena jedni su od najtraženijih Čolićevih koncerata, što ne čudi s obzirom da su neke od najljepših ljubavnih pjesama s ovih prostora, poput ‘Ti si mi u krvi’, ‘Kao moja mati’, ‘Jedina’, ‘Noć mi te duguje’, ‘Moja draga’, ‘Jedna zima sa Kristinom’, ‘Krasiva’, ‘Ti možeš sve,’ posvećene upravo ženama te ih mnogi smatraju i najljepšim odama njima.

Regionalni miljenik žena tako će njihov Dan provesti u najljepšem mogućem okruženju te pjesmom zagrliti nekoliko tisuća žena, kao i njihovih pratnji, u varaždinskoj Areni, dvije večeri zaredom.

 

Foto: Dario Horvat

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.