Zdravko Čolić povodom Dana žena u varaždinskoj Areni!

  • 0
  • 3.318 views

Već pet desetljeća, upravo koncerti povodom Dana žena, jedni su od najtraženijih Čolićevih koncerata, a za najavljeni varaždinski – karte su već u prodaji

Nakon veličanstvenog dočeka Nove godine na dubrovačkom Stradunu, ali i nekoliko jednako sjajnih koncerata u protekloj godini, poput koncerta u pulskoj Areni, osječkoj dvorani ‘Gradski vrt’ te zadarskom ‘Višnjiku’, Zdravko Čolić i u ovoj godini nastavlja oduševljavati hrvatsku publiku, a upravo je to već i učinio – najavom koncerta u varaždinskoj Areni – 8. ožujka.

Miljenik žena tako će Dan žena provesti u najljepšem mogućem okruženju te pjesmom zagrliti nekoliko tisuća žena, kao i njihovih pratnji tu večer… Svi zajedno, imat će prilike uživati u nekim od najljepših ljubavnih pjesama s ovih prostora, poput ‘Ti si mi u krvi’, ‘Kao moja mati’, ‘Jedina’, ‘Noć mi te duguje’, ‘Moja draga’, ‘Jedna zima sa Kristinom’, ‘Krasiva’, ‘Ti možeš sve,’ ali i mnogim drugim, koje su ujedno i svojevrsne ”ode ženama”.

Od početka karijere, Čolić je poznat kao veliki poštovatelj žena, majki, baki, supruga i kćeri, kako na sceni i kroz pjesme, tako i u privatnom životu, što ga je odavno dovelo do titule najvećeg džentlmena među glazbenicima u regiji. Kada se to spoji s nenadmašnim vokalom i nepresušnom energijom na sceni, neodoljivim šarmom te bezvremenskim hitovima, jasno je zašto ga se smatra glazbenim fenomenom ovih prostora i već pola stoljeća jednim od najvećih imena regionalne glazbene scene.

Svih tih pet desetljeća, upravo koncerti povodom Dana žena, jedni su od najtraženijih Čolićevih koncerata, a za najavljeni varaždinski – karte su već u prodaji putem sustava Eventim.

Foto: Dario Horvat

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.