2. KONFERENCIJA PODUZETNIŠTVO S POVJERENJEM Ne propustite duhovno-poslovni događaj godine

5 vrsnih govornika, 7 stručnih radionica i nastupi poznatih glazbenika

  • 0
  • 3.366 views

Manje od dva mjeseca ostalo je do duhovno-poslovnog događaja godine, 2. konferencije Poduzetništvo s povjerenjem koje će se održati u subotu 24. veljače 2024. od 9 do 18 sati u Zagrebu. Ovaj događaj najveći je takav u Hrvatskoj, koji će okupiti više od 500 žena poduzetnica kao i onih koji o poduzetništvu razmišljaju, planiraju i podržavaju ga. Vijest da je sudjelovanje na konferenciji moguće je i online posebno razveselila žene iz ostalih dijelova Hrvatske i inozemstva. Razičite opcije sudjelovanja izvrsna su prilika za zajedništvo, poslovni i osobni rast te umrežavanje.

Sudionice konferencije očekuje 5 vrsnih govornika; Don Damir Stojić – vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu Dr. Franjo Tuđman, duhovnik zajednice Božja pobjeda, don Mihovil Kurkut – voditelj salezijanskog oratorija u Rijeci, glavni urednik i direktor izdavačke kuće, Eva Vukina – akademska slikarica i poduzetnica, te poduzetnice s dugogodišnjim iskustvom Mirjana Topčić i Nada Rukavina.

Stručne radionice prilika su sudionicama za usvojiti nova biznis znanja i vještine. Pomno osmišljene teme vodit će eminentna imena stručnjaka za područja: Organizacija vremena – Manuela i Vladimir Grebenar, Postavljanje poslovne strategije – Monika Friščić i Ivona Zgrabljić, Brending i prodaja – Ante i Nikolina Mihaljević, Franjina ekonomija – Miriam Mary Brgles i Katarina Bukša, Biznis i Biblija – Lana Jukić i Krešimir Prevendar, Krizna komunikacija – Davor Trbušić, Financije s Bogom – Marko Matijašević.

Značaj Poduzetništva s povjerenjem naglasio je i fra Ivan Marija Lotar:

  • Catholic Cro Women neviđen je projekt na našim prostorima, ali i šire. Program kojemu ćemo svjedočiti na Konferenciji koristan je i potencijalno plodonosan za svakoga tko ozbiljno razmišlja o vlastitoj duhovnosti i o svome poduzetništvu kao projektu kojega gradi s povjerenjem u Boga. Ne samo promišlja, nego i proaktivno djeluje u suradnji s Božjim stvarateljskim naumom za svijet.”

Nakon što se prošle godine, na 1. Konferenciji Poduzetništvo s povjerenjem koja je okupila više od 120 poduzetnica, tražilo mjesto više, predsjednica Udruge Andrea Oroš poziva žene da dođu i odvaže se.

  • Konferencija „Poduzetništvo s povjerenjem“ je jedinstveni događaj koji će svakoj poduzetnoj ženi omogućiti duhovno i poslovno osnaživanje, jasnoću, umrežavanje, znanje i dobru zabavu. Ima li išta smislenije za poduzetnu ženu osim čuti ove teme: Kako uskladiti obitelj i posao, Tko je žena iz Božje perspektive? Kako spoznati na što smo pozvane u biznisu? Zaista s velikim uzbuđenjem i veseljem najavljujemo ovu konferenciju koja je uistinu veliki dan za žensko poduzetništvu u Hrvatskoj i veliki dar za svaku ženu koja želi spoznati “kako mogu svetije i bolje”.

Poduzetništvo s povjerenjem za žene će biti i prilika za druženje i umrežavanje, tako će uz uživanje u gastro i eno delicijama, sudionice imati priliku uživati i u vrhunskim izvedbama glazbeni nastupi poznatih izvođača – Stjepana Lacha, Vanesse Mioč, Pave Ravenščak i Sestri Halužan.

Ne propustite osigurati mjesto na ovom događanju još danas i tako si omogućiti vrijedan duhovno-poslovni sadržaj za svoj rast i razvoj svog biznisa!

Više o Croatian Catholic Women i Udruzi Poduzetništvo s povjerenjem

Inicijativa CCW je još od rujna 2022. godine započela s redovitim online događanjima od kad je do danas održano 12 molitvenih online susreta, 13 online intervjua s 13 poduzetnica, 13 online edukativnih susreta, a u ožujku 2023. organizirana je prva konferencija za žene u poduzetništvu, na kojoj se okupilo 120 sudionica.

Misija inicijative Catholic Cro Women pokrenute 2022. godine je omogućiti rast i razvoj platforme koja će biti temelj zajedništva kako bi članice međusobno podijelile svoja iskustva, učili jedni od drugih i rasli, kako poslovno tako i duhovno. Njihova svrha je tako okupiti i podržati žene koje se bave ili se žele baviti poduzetništvom ili poslovnim aktivnostima, te promicati moralno poslovanje temeljeno na kršćanskim vrijednostima. Vodstvo ove Udruge okuplja uspješne poduzetnice, a svoju duhovnu pratnju i podršku dali su im i fra Ivan Marija Lotar, župnik i rektor Bazilike sv. Antuna Padovanskog, te s. Kristina Lovreković, Milosrdne sestre sv. Križa.

Djelatno provodeći svoju misiju i svrhu rada, ova inicijativa vrlo brzo se proširila i okupila na društvenim mrežama više od 2000 članica koje svakodnevno aktivno dijele međusobno savjete, poticaje, te se umrežavaju i predstavljaju. Iz ove inicijative osnovana je u kolovozu ove godine Udruga Poduzetništvo s povjerenjem.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.