Varaždin vodi u izboru za Najljepši advent u Hrvatskoj, glasanje u samoj završnici

  • 0
  • 3.623 views

Još jedan dan ostao je do kraja izbora za Najljepši advent koji po treću godinu provodi portal Gradonačelnik.hr uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta. U kategoriji velikih gradova s više od šest tisuća glasova podrške trenutno uvjerljivo vodi Advent u Varaždinu.
Varaždin je i protekle dvije godine sudjelovao u ovom izboru i bio u najužem krugu favorita za pobjedu, no na kraju je u neizvjesnoj završnici po izboru Facebook publike proglašen drugim najljepšim adventom. Brojni zadovoljni posjetitelji i dobra energija koja od 1. prosinca vlada na gradskim ulicama najbolja su nagrada, a vjerujemo da će ovogodišnji trijumf u izboru za Najljepši advent u Hrvatskoj na najbolji način okruniti sav trud i angažiranost koji su uloženi u organizaciju.
Za titulu najljepšeg ove se godine natječu 64 adventa, odnosno 48 gradova i 16 općina, a pobjednici se biraju u četiri kategorije- veliki, srednji i mali gradovi te najljepši advent u općinama. U kategoriji velikih gradova u kojoj konkuriraju gradovi s više od 35 tisuća stanovnika i sjedišta županija, uz Varaždin, natječe se još 15 gradova: Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Gospić, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar.
Lajk podrške za Advent u Varaždinu možete dati na Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr do petka, 5. siječnja, u podne.

 

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.