ROCKERSKA NOVA GODINA, 05.01.2024., Scena Rogoz, 21:00 h

  • 0
  • 232 views

TouchDown
Skupinu čine iskusni koprivnički glazbenici koji njeguju eksperimentalni urbani blues-rock izričaj. Grupa će nastupiti u sastavu: Zdravko Capek Capa-bas, Darko Potočnik Snoopy-bubanj, Darko Budna Butch-gitara/vokal, Tihomir Bartolić Tićo-gitara i Mihael Kivač-klavijature.

Crna Kronika
Povratkom 2018. na varaždinsku i hrvatsku rock scenu, Crna Kronika se upustila u novu glazbenu avanturu, radi na novom materijalu, isključivo autorskom, te „niže“ live nastupe na mnogim velikim i malim pozornicama diljem Hrvatske.
Prvi album pod nazivom „Drž’te glavu iznad vode“ realiziran je u Hrvatskoj, Sloveniji i Njemačkoj, a mnogi singlovi sa albuma, mjesecima su „harali“ top listama po cijeloj regiji bivše zajedničke države.
Band u sastavu – Ignac Klarić (vokal), Robert Kontrec (bas), Nenad Resnik (gitara), Neven Resnik-(klavijature) i Damir Kovačić (bubnjevi), trenutno radi na drugom albumu sa varaždinskim producentskim snagama, a izdanje se očekuje početkom 2024. godine.

Kranks
KRANKS je oformljen u Varaždinu, 2020., sa željom da mi sami sviramo glazbu koju smo željeli slušati, a unatoč bespućima interneta nigdje je nismo mogli pronaći.
KRANKS su tenor saxofon, truba /horna, 2 bas gitare i bubnjevi (uz zborno pjevanje članova benda).
KRANKS su Dubravko Dvorski, Alan Dilger Pintarić, Filip Josipović Šmit, Tomislav Pintarić, Bojan Deban.
KRANKS su jungle punk, DIY, 45 minuta pozitivne energije, veselja i jedinstvenog muzičkog izričaja.
“Stani! Stoj! Pogledaj me dobro. Stani! Stoj! Sasvim sam normalan!”.

Electric Odissey
The Electric Odyssey je alternativni rock band iz Varaždina koji je osnovan krajem 2022. godine. Projekt je nastao iz zajedničke težnje članova prema istom žanrovskom stilu i ljubavi prema orkestralnoj, alternativnoj, jazz, blues, te rock glazbi. Inspirirani rock klasicima i klasičnim skladbama Benjamin Novosel i Patrik Lovrek u prosincu 2022. godine izdaju single „The Dawning“ koji biva iznimno dobro prihvaćen, te započinju rad na albumu „Stranded“. Nedugo nakon toga im se pridružuje ostatak banda; Goran Parabić i Denis Hižman na gitarama, Lana Bubaš na klavijaturama, Lucija Povijač na Flauti, te Borna Barić i Ivan Valjak na bubnjevima.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.