Za uspjeh varaždinskog turizma najznačajniji su – ljudi

  • 0
  • 183 views

Prigodnom svečanošću i dodjelom priznanja u palači Herzer, završila je ovogodišnja akcija Turističke zajednice grada Varaždina „Čovjek- ključ uspjeha u turizmu“. Nagrađeno je 13 djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti, a priznanja im je uručio gradonačelnik Varaždina i predsjednik TZGV-a dr.sc. Neven Bosilj.

Čovjek – ključ uspjeha u turizmu nacionalni je program Hrvatske turističke zajednice kojem je cilj isticanje doprinosa pojedinca koji svojim predanim radom u turističkom sektoru stvaraju dodanu vrijednost destinaciji, a Turistička zajednica grada Varaždina izbor je provela 13. godinu zaredom.

Agencijski i recepcijski djelatnici, konobari, kuhari, turistički vodiči, animatori, ali i policijski službenici i vatrogasci, sve su to ljudi koji svojim predanim radom podižu kvalitetu usluge i stvaraju pozitivnu sliku o varaždinskom turizmu, a Varaždin čine gostoljubivom i privlačnom turističkom destinacijom. U svim područjima pa tako i turizmu ključnu prevagu čine – ljudi. Ova simbolična nagrada u prvi plan stavlja vrijedne pojedince zbog kojih se svaki gost osjeća dobrodošao što upotpunjuje njegov dojam o destinaciji koju je posjetio i pridonosi širenju pozitivnog imidža o varaždinskom i hrvatskom turizmu.

Čestitamo svim ovogodišnjim dobitnicima koji su bili vrijedan kotačić u lancu i doprinijeli da varaždinska turistička 2023. bude – rekordna.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.