Mnoštvo vjernika na polnoćki u varaždinskoj katedrali

  • 0
  • 192 views

Varaždinski biskup Bože Radoš predvodio je 24. prosinca svečanu misu polnoćku u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije u Varaždinu koja je bila ispunjena mnoštvom vjernika. Uz biskupa Radoša suslavili su kanonici Stolnog kaptola i svećenici iz središnjih biskupijskih ustanova.

Na sam dan Božića misna slavlja u varaždinskoj katedrali bit će u 7.30, 9.00, 11.00, 16.00 misa na engleskom jeziku (Holy Mass in english) te u 18.00 sati, a središnjim misnim slavljem u 11.00 sati predsjedat će biskup Radoš.

Drugog dana božićne osmine, na blagdan sv. Stjepana prvomučenika svete mise u varaždinskoj katedrali bit će u 7.30, 9.00, 11.00 i 18.00 sati.

Misnom slavlju u 11 sati, pridružit će se članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, a misu će predslaviti mons. Josip Mrzljak, umirovljeni biskup.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.