Učenica Glazbene škole u Varaždinu u finalu Supertalenta Nove Tv

  • 0
  • 78 views

Finale jubilarne desete sezone Supertalenta je pred vratima, a 12 najboljih natjecatelja će danas, u nedjelju, 24. prosinca odmjerit snage u spektakularnoj završnici ovog talent showa. Posljednja emisija donosi najatraktivnije i najzabavnije točke u cijeloj sezoni, a talentirani finalisti stat će na pozornicu posljednji put ne bi li svojim nastupima uvjerili žiri i gledatelje da upravo oni zaslužuju vratiti se kući s titulom supertalenta. Upravo je jedna između tih 12 natjecatelja i učenica Glazbene škole u Varaždinu, Chriztel Reneae Aceveda.
Chriztel je prije nekoliko godina rodne Filipine zamijenila Sv. Martinom na Muri, a od ove je godine i polaznica prvog pripremnog razreda Glazbene škole u Varaždinu, smjer solo pjevanje, u klasi poznate mezzosopranistice i glazbene pedagoginje, nastavnice Blanke Tkalčić, mag. art. Izvedbom tradicionalne međimurske pjesme ujedinila je publiku i osvojila žiri koji ju je dirktno poslao u finale showa.
„Ona je zaista jedna posebna, čista duša i svaka nastava s njom je uistinu posebna“, naglasila nam profesorica Tklačić. Po završetku svih 12 nastupa, žiri će odabrati tri najbolje točke, a odlučujuću riječ imat će gledatelji koji će svojim glasovima među njima izabrati pobjednika desete sezone.
Vjerujemo kako će danas svojim nastupom Chriztel još jednom osvojiti srca publike diljem Hrvatske, a vi ne propustite svoj glas dati upravo našoj Chriztel.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.