Taekwondo klub Varaždin nastupio na božićnom turniru u Samoboru

Četiri bronce na samoborskom Jastreb kupu

  • 0
  • 251 views

Mladi tekvondaši Taekwondo kluba Varaždin nastupili su na jubilarnom, 25. Jastreb kupu prijateljstva, jednom od najmasovnijih turnira ovog sporta u ovom dijelu Europe. Isti je naime okupio čak 451 natjecatelja iz 36 hrvatskih, slovenskih i bosanskohercegovačkih klubova, a na njemu je nastupila i trinaestočlana ekspedicija s 10 natjecatelja i troje trenera predvođenih legendarnim Esadom Garibovićom.
Iako je većini predstavnika varaždinskoga kluba ovaj turnir bio i prvi natjecateljski nastup u sportskoj karijeri, povratak u grad baroka nije prošao bez plijena. Osvojena su četiri brončana odličja, na postolje su se redom penjali Lukas Kovačić u kategoriji kadeta do 45 kg, zatim mlađi kadeti Matija Rauš i Luka Grgić (obojica do 51 kg) te Juraj Habulan Buda (do 30 kg). Još su nastupili Adam Martinez, Jan Carević, Leon Kolenko, Mihael Drožđek, Patrik Vargović i Vito Loparić.
Ovim nastupom Varaždinci su na najljepši mogući način završili 2023. godinu, koju ćemo pamtiti po popriličnom omasovljenju klupskoga članstva, a nakon Samobora i po – rastu interesa za nove natjecateljske izazove, već na proljeće.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.