Božićni koncert Glazbene škole u Varaždinu

  • 0
  • 141 views

Glazbena škola u Varaždinu, već tradicionalno, svake godine završava kalendarsku godinu Božićnim koncertom učenika Glazbene škole u Varaždinu. Tradicionalni koncert učenika Glazbene škole u Varaždinu održat će se u petak 22. prosinca 2023. godine u Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole u Varaždinu s početkom u 11.00 sati. Na koncertu će nastupiti učenici škole od predškolskog i dječjeg zbora, tamburaškog orkestra, gudačkog orkestra i mješovitog zbora pa do malog i velikog puhačkog orkestra Glazbene škole u Varaždinu. Dok se članovi ansambala marljivo pripremaju za svoj nastup, 12 učenika Glazbene škole u Varaždinu boravi na mobilnosti u sklopu Erasmus+ projekta u glazbenoj školi IEA Oriol Martorell u Barceloni te će nastupiti na njihovom božićnom koncertu – El Concert Participatiu, a već će se po povratku pridružiti svojim kolegama na koncertu u Varaždinu.

Za koncert se uvijek traži stolica više, pa ne propustite priliku u petak vidjeti što su učenici Glazbene škole u Varaždinu ovog puta pripremili.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.