Advent u Zelendvoru 15. i 16. prosinca 2023. godine

  • 0
  • 157 views

I ove godine u Zelendvoru održat će se već sada treći advent. Druženje i program održat će se 15.prosinca 2023. godine (petak) i 16.prosinca 2023. godine (subota). Ove godine očekuje nas puno zanimljivosti pa će tako Djed Mraz na kočiji punoj bombona razveseliti naše mališane prije nego li se smjesti u svoju kuću.

U petak ćemo početi sa našim najmlađima pa će nakon dolaska Djeda Mraza biti organizirano kićenje božićnog drvca a nakon toga će djeca Dječjeg vrtića “Bambi” Petrijanec uz pomoć udruge Tillia Nova i svojih odgojiteljica iz vrtića izrađivati tradicionalne božićne ukrase pa pozivamo i roditelje da se isto tako pridruže ovoj radionici. Nakon kićenja bora i izrade ukrasa nastupiti će nam Udruga umirovljenika Općine Petrijanec.

U subotu očekujemo nastup Dječjeg vrtića Bambi i dolazak Moto mrazova MK Sjeverozapad sa slatkišima. Nakon njih na pozornici će nam svoj dio programa izvesti učenici Osnovne škole Petrijanec. Nastavljamo nadalje u glazbenom tonu pa će nam se na pozornici pridružiti ŽSV Sv. Juraja Maruševec i zbor odraslih Sv. Juraj Maruševec. Naravno i naše Kulturno umjetničko društvo predstaviti će se sa tamburaškom sekcijom i vokalnom skupinom ŽSV Erato a nakon njih očekuje vas nastup Viničkih tamburaši te nastup glazbenog sastava Faringaši.

Očekuje vas bogata ponuda božićnih delicija: fritule, kuhano vino, vrući čaj, palačinke, hot dog, kuhane kobasice, domaći kolači i sajam OPG-ova i obrtnika dok će lovci lovačkog društva “Šljuka” Petrijanec besplatno dijeliti gulaš a naši ribiči iz udruge SRU Općine Petrijanec dijeliti će besplatno papaline. Za najmlađe vjerujemo da će prava atrakcija biti oslikavanje lica i izrada frizurica sprejevima.

Nakon adventa u Zelendvoru, Kulturno umjetničko društvo Općine Petrijanec u nedjelju 17.12.2023.g. organizira božićni koncert pod nazivom „Božićna čarolija s KUD-om Općine Petrijanec“. Koncert će se održati u Crkvi svetog Petra i Pavla s početkom u 18:00 sati.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.