Kandidirajte zaslužne pojedince za nagradu „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ 2023.

  • 0
  • 90 views

Tradicionalno, 13. godinu zaredom Turistička zajednica Grada Varaždina otvorila je prijave za nagradu „Čovjek-ključ uspjeha u turizmu“. Poziv je upućen strukovnim udrugama, udruženjima i tvrtkama da za turističkog djelatnika godine kandidiraju djelatnike iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.
Konobar koji s osmijehom poslužuje prvu jutarnju kavu, turistički vodič koji će svaku priču učiniti zanimljivom ili pak ljubazan policijski službenik uvijek spreman pomoći, sve su to ljudi koji svojim radom stvaraju sliku o varaždinskom turizmu koji iz dana u dan bilježi sve bolje rezultate. Prema statističkim podacima iz sustava eVisitor do 1. prosinca ove godine u Gradu Varaždinu ostvareno je povećanje od 21,01% u dolascima te 18,73% u noćenjima u odnosu na 2022. godinu.
Prirodna i kulturna bogatstva, raznovrsnost ponude i atraktivni sadržaji nisu garancija uspjeha u turizmu. Ono što čini prevagu je – čovjek, gostoljubiv domaćin koji će svojom srdačnošću i neposrednošću svakom gostu dati na važnosti, učiniti da se osjeća dobrodošao i upotpuniti njegov dojam o destinaciji koju je posjetio. Nagrada „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ svjetla reflektora stavlja upravo na takve vrijedne pojedince i daje im, barem simbolično, pažnju kakvu zaslužuju.
Stoga Turistička zajednica grada Varaždina poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za turističkog djelatnika godine, u sljedećim kategorijama:
agencijski djelatnik/ica, djelatnik/ica prodaje i marketinga u turizmu, turistički animator/ica, turistički vodič, recepcijski djelatnik/ica, konobar/ica, kuhar/ica, djelatnik/ica hotelskog domaćinstva, privatni iznajmljivač, policijski službenik/ica, djelatnik/ica u hortikulturnom uređenju, djelatnik/ica na poslovima čišćenja i održavanja javnih površina te vatrogasac.
Kandidature se zaprimaju do petka, 22. prosinca 2023. godine, a ispunjeni obrazac, koji se može pronaći na web stranici Turističke zajednice grada Varaždina, www.visitvarazdin.hr treba poslati elektroničkom poštom na adresu: tihana@spancirfest.com.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.