Veseli Kamion Djeda Mraza nastavlja svoju veliku turneju i stiže u Lumini Varaždin

Pridružite se veseloj božićnoj turneji Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske te doživite topli blagdanski ugođaj na njegovoj trećoj postaji u Varaždinu u utorak 12.12.

  • 0
  • 545 views

Varaždin, 8. prosinca 2023. – svoju veliku blagdansku turneju koju je započeo u Zagrebu i Osijeku, Kamion Djeda Mraza nastavlja u Varaždinu. Blagdanski dekoriran kamion s Djedom Mrazom i njegovim pomoćnicima u Varaždin stiže u utorak 12. prosinca, a djecu i posjetitelje će zabavljati od 18:30 sati ispred LUMINI centra, na parkiralištu Zapad. Svi će posjetitelji moći uživati u pravoj blagdanskoj atmosferi uz pjesmu i ples, a najmlađi u božićnoj predstavi te Kraš slatkišima i balonima.
Veliku turneju Kamiona Djeda Mraza organizira Poslovna grupa Auto Hrvatska s ciljem širenja pozitivnog blagdanskog duha i uveseljavanja najmlađih. Kamion će biti pozornica zabavnoj, edukativnoj i interaktivnoj predstavi “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.
Predstave su besplatne i namijenjene djeci vrtićke dobi, kao i učenicima nižih razreda osnovne škole, a glavne teme predstave su božićna radost, humanost, te ljubav prema drugima. Također, s obzirom na 70 godina dugu povijest Auto Hrvatske kao vodeće tvrtke u segmentu prodaje i održavanja osobnih i gospodarskih vozila te njene posvećenosti u promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja, cilj je predstavom na jednostavan i zabavan način podsjetiti djecu na pravilno ponašanje u prometu.
Varaždin je treća od jedanaest postaja Kamiona Djeda Mraza na velikoj božićnoj turneji Hrvatskom i putu dugom 2.500 kilometara. Poslovna grupa Auto Hrvatska u Varaždinu, kao važnom poslovnom središtu, posluje već 15 godina pružajući korisnicima najkompletniju servisnu podršku kroz prodajno – servisni centar za gospodarska vozila.
Nakon Varaždina Kamion Djeda Mraza će posjetiti djecu Karlovac (13.12.), Pulu (14.12.), Pazin (15.12.), Rijeku (16.12.), Split (20.12.), Zadar (21.12.), i vratiti se u Zagreb (22.12.).
Ovogodišnje saonice Djeda Mraza je zamijenio kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer s putujućom pozornicom.
Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri Pik Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.
Turneju možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama Auto Hrvatske: https://www.facebook.com/autohrvatska.hr
https://www.instagram.com/autohrvatska.hr/

Dočekajte Djeda Mraza i budite dio ove vesele priče!

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.