U Ljubljani otkrivene tajne ovogodišnjeg Adventa u Varaždinu

  • 0
  • 488 views

Jedan od najljepših gradova kontinentalne Hrvatske predstavljen je javnosti u Stritarjevoj ulici u Ljubljani. Riječ je naravno o Varaždinu, hrvatskoj baroknoj prijestolnici, a od nedavno i UNESCO-vom kreativnom gradu glazbe. Turistička zajednica grada Varaždina tim je povodom pripremila nekoliko iznenađenja za sve prisutne – jedno vezano uz glazbu, a drugo uz nadolazeći Advent.

Advent u Varaždinu priprema brojna iznenađenja i atrakcije, a nedavno je predstavljeno najčarobnije mjesto u Hrvatskoj i šire – Čarobni grad Djeda Mraza koji će biti hit destinacija za turiste. Kako bi atrakcije predstavili potencijalnim gostima iz Slovenije, u Ljubljanu je s vilenjakom stigao i Djed Mraz koji je uljepšao dan svim prolaznicima, pogotovo onim najmlađima.

 

Osim u predstavljanju nadolazeće manifestacije, prisutni su uživali u glazbi Vida Novaka Kralja koji je svirao na glazbenoj kamperici, neizostavnoj atrakciji kad je riječ o Varaždinu, gradu glazbe. Tako je u Ljubljani predstavljen samo mali dio čarolije koja u Varaždinu počinje 1. prosinca i traje sve do 7. siječnja 2024. godine, a prema pozitivnim reakcijama slovenske javnosti za očekivati je velika posjećenost varaždinskom Adventu.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.