Prijave za kreativne radionice u Čarobnom gradu Djeda Mraza su otvorene

  • 0
  • 367 views

Čarobni grad Djeda Mraza skriva mnoga iznenađenja i raznolike sadržaje, a dio programa je posvećen buđenju kreativnosti. Više od trideset besplatnih radionica dodat će posebnu čaroliju najtoplijem Adventu u Hrvatskoj.

Uživajte u pomno osmišljenim radionicama tijekom adventskog doba. Naučite izrađivati tradicionalne blagdanske slastice, dekorirajte vlastite licitare ili se opustite u zabavnom laboratoriju. Izradite adventske vjenčiće i božićne ukrase za vrata. U radionicama keramike stvorite jedinstvene ukrase za bor, pladanj za posluživanje hrane ili svjetlosnu lanternu koja će obasjati vaše blagdane. Isprobajte tehniku linoreza i otkrijte kako stvoriti otisak za unikatnu torbu ili ekološki prihvatljiv način pakiranja za blagdane.

 

 

Sve radionice su za polaznike besplatne, no požurite s prijavama jer su mjesta ograničena. Oživite vaše kreativne ideje u Čarobnom gradu Djeda Mraza. Detalje i prijave potražite ovdje .

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.