Rukometaši “GRK Varaždin 1930” na regionalnom okupljanju selekcije U 15

  • 0
  • 149 views

Regionalno okupljanje rukometaša regije sjever u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza održano je ove subote u Bjelovaru, a osam dječaka iz GRK Varaždin dobilo je poziv za sudjelovanje u reprezentaciji “SJEVER”.

Ivan Šamec , Mark Bengeri, Jura Horvat, Ivan Peršić, Luka Kanoti, Jan Turković, Mateo Gredelj i Erik Radujković. Riječ je o rukometašima 2008./2009.godište, U15.

Posebno priznanje zaslužuje njihov trener, Siniša Radujković, koji je uvršten na popis trenera koji će raditi s najperspektivnijim igračima regije sjever na ovogodišnjim Regionalnim okupljanjima.

Poznat je i datum sljedećeg okupljanja regionalne selekcije. Bit će to 9. prosinca gdje će biti određena ekipa koja će predstavljati regiju sjever na turniru regionalnih reprezentacija U15, koji će biti održan od 27. do 29.prosinca u Đurđevcu.

Ova pozivnica za regionalno okupljanje i sudjelovanje na turniru velika je čast za rukometaše i njihovog trenera. To je priznanje njihovom talentu, predanosti i napretku koji su ostvarili u rukometnom sportu. Očekuje se da će se na turniru regija iz cijele Hrvatske pokazati u najboljem svjetlu i dati svoj maksimum na terenu.

Poziv na regionalno okupljanje nije samo priznanje za igrače, već i za njihove roditelje. Njihova podrška i angažman su svakako zaslužni za uspjeh mladih rukometaša.

Nadamo se da će ova prilika biti korak prema daljnjem razvoju njihovih rukometnih karijera i da će ostvariti sjajne rezultate u budućnosti.

Na Korzo stigao glavni bor – poklon Varteksa
Prev Post Na Korzo stigao glavni bor – poklon Varteksa
RockLive Festival najavljuje novo, 13. Izdanje!
Next Post RockLive Festival najavljuje novo, 13. Izdanje!
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *