Općina Breznica Rekonstrukcija i dogradnja dvorane OŠ u Bisagu

  • 0
  • 103 views

U Županijskoj palači u Varaždinu potpisani su ugovori o izradi projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju školske sportske dvorane Osnovne škole Bisag.
Ugovore ukupno vrijedne oko 85.000 eura s izvođačima izabranima u postupku javne nabave potpisala je ravnateljica Osnovne škole Draženka Švelec-Juričić, a u prisustvu zamjenice župana Silvije Zagorec, pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslava Huđeka i načelnika Općine Breznica Stjepana Krobota. Zamjenica župana Silvija Zagorec istaknula je da je cilj ove županijske vlasti graditi sustav jednakih šansi.
– U posljednjih mjesec dana zaista imamo velike stvari kada govorimo o obrazovnim ustanovama. Potpisani su ugovori za izradu projektno-tehničke dokumentacije za dogradnju i energetsku obnovu Glazbene škole u Varaždinu, ugovori za trodijelnu školsku dvoranu u Varaždinskim Toplicama te ugovori o izradi projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju školske zgrade i sportske dvorane PŠ Nova Ves Petrijanečka i PŠ Strmec Podravski. Na ovaj način gradimo obrazovnu infrastrukturu kojom će se ponositi svi naši učenici i nastavno osoblje – rekla je Zagorec.

 

Načelnik Općine Breznica Stjepan Krobot istaknuo je značenje dvorane za cijelu zajednicu.
– Naravno da tu još ima puno posla, ali kad sve to jednom krene siguran sam da ćemo dočekati uspješan kraj ovog projekta koji je iznimno važan za našu Općinu. Naime, nemamo prostor za velike događaje, a upravo će nam ta dvorana biti mjesto koje će naši mještani moći koristiti i za održavanje sportskih, kulturnih i gospodarskih manifestacija – rekao je načelnik Krobot

Biskupijska knjižnica Varaždin obilježava manifestaciju Mjesec hrvatske knjige 2023.
Prev Post Biskupijska knjižnica Varaždin obilježava manifestaciju Mjesec hrvatske knjige 2023.
Premijerno predstavljanje novog ciklusa radova “Unutarnji pejzaži” akademske umjetnice Lucije Marin
Next Post Premijerno predstavljanje novog ciklusa radova “Unutarnji pejzaži” akademske umjetnice Lucije Marin
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *