Besplatni koncert Petra Graše povodom otvorenja novog Kauflanda u Varaždinu

  • 0
  • 236 views

Kaufland Hrvatska k.d. širi svoju mrežu trgovina te 11. listopada otvara svoju drugu trgovinu u Varaždinu, a Varaždincima poklanja veliki koncert Petra Graše

Za nešto više od tjedan dana svoja vrata otvorit će još jedna Kauflandova trgovina, i to u Varaždinu. Riječ je o 48. trgovini ovog trgovačkog lanca koji poziva buduće kupce da se pridruže velikom otvorenju 11. listopada od 7 sati ujutro na adresi Varteksova ulica 2 gdje će ih dočekati super akcije i pogodnosti kao i prigodan dar za svakog kupca, kao i zabavan program za djecu.
NO TO NIJE SVE! Kaufland želi dodatno razveseliti sve Varaždince i Varaždinke te ovom prigodom organizira besplatan koncert Petra Graše 6. listopada od 21 sat nadalje na Kapucinskom trgu!
Samo dan kasnije, 7.10., popularna pjevačica Zsa Zsa održat će svoj koncert na Korzu s početkom u 10 sati. Pozvani su i oni najmlađi za koje će biti organizirano grafitiranje i facepainting.
Kaufland poziva sve da se pridruže velikom koncertu, a 11. listopada i otvorenju nove trgovine u Varaždinu!
Radno vrijeme nove trgovine u Varaždinu je: ponedjeljak-subota: 07:00-21:00h, nedjeljom: 07:00-15:00h.
U nedjelju 29.10.2023. trgovina će biti otvorena.
Više o Kauflandu na www.kaufland.hr

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.