Antonio Tkalec održat će koncert – večer pjesme, molitve i slavljenja u Varaždinu

  • 0
  • 502 views

Antonio Tkalec, poznati varaždinski kantautor, održat će koncert duhovne glazbe u 7 listopada 2023. na Trgu Kralja Tomislava (Korzo) u Varaždinu s početkom u 19.30.

„Bit će ovo dosad najveći koncert duhovne glazbe koji se ikad održao u Varaždinu! Ovo je bio moj, san, moja životna želja…ali ne radi toga da proslavim sebe, da budem zvijezda, već zato da mogu slaviti Boga i donijeti sestrama i braći u Kristu malo radosti, ohrabrenja, vjere i nade u bolje sutra sa svojim autorskim pjesmama kojima slavim Gospodina“ poručuje Tkalec.

Nastupit će sa svojim bendom i gostima: vlč. Janezom Ferležom iz slovenije, zatim vlč. Thomirom Kosecom i Martinom Sabljaka te Zborom mladih Varaždinske biskupije.

Kako najavljuje Tkalec, ovo će biti večer pjesme, molitve i slavljenja. Molitvu će predvoditi fra Dragan Grizelj, gvardijan franjevačkog samostana u Varaždinu, a sve će biti popraćeno velikom audio i video produkcijom vrhunskih majstora zvuka i rasvjete.

izvor: https://www.biskupija-varazdinska.hr/

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.