Završna konferencija projekta „Čitanje na kotačima” – Bibliobusom knjiga bliža teško dostupnim područjima

  • 0
  • 188 views

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Novi Marof u sklopu Kulturnog centra „Ivan Rabuzin” u Novom Marofu održana je završna konferencija projekta „Čitanje na kotačima”, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Prezentirane aktivnosti u sklopu provedbe projekta kao i detalje vezane uz podržane radionice, sudionicima na projektu kao i zainteresiranim građanima, iznijela je administratorica projekta Jasmina Bočkaj. Suradnicima na projektu tom su prilikom zahvalili ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Novi Marof Lidija Zečević, predstavnik Općine Breznički Hum Ivica Mateković i gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač.

Projekt je započeo 16. rujna 2021., a završava 16. rujna 2023. godine. Tijekom provedbe projekta „Čitanje na kotačima” odrađene su mnogobrojne aktivnosti za djecu i odrasle, a nabavljena je pokretna knjižnica – bibliokombi koji dostavlja knjige udaljenim i teritorijalno izoliranim područjima Grada Novog Marofa i Općine Breznički Hum.

 

Knjižnica svoju posljednju aktivnost u sklopu projekta pod nazivom „Vršnjačka promocija knjige“ provodi u četvrtak 14. rujna, čime će se obilježiti uspješan završetak projekta i nabava prvog bibliobusa u Varaždinskoj županiji.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.