Projekt „Čitanje na kotačima” – Poziv na jedinstveno događanje „Vršnjačka promocija knjige“

  • 0
  • 159 views

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof poziva sve sugrađane na jedinstveno događanje „Vršnjačka promocija knjige“. Isto se provodi u sklopu projekta „Čitanje na kotačima” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj događanja je promocija knjiga od strane učenika osnovne škole. Kroz čitanje na glas učenici će predstaviti svoje omiljene knjige čime se potiče popularizacija knjige, ljubav prema knjizi i čitanju kao kvalitetnom provođenju slobodnog vremena.

U sklopu ove aktivnosti razvija se i potiče kreativnost, samostalnost i svladava strah od javnog nastupa. Događanje je otvoreno za javnost te će se održati u četvrtak, 14. rujna ispred Kulturnog centra Ivan Rabuzin s početkom u 10 sati.

U sklopu projekta provedene su brojne radionice i jednodnevna događanja. „Vršnjačka promocija knjige“ posljednja je aktivnost kojom će knjižnica obilježiti uspješan završetak projekta i nabavu prvog bibliobusa u Varaždinskoj županiji koji već 2 mjeseca dostavlja knjige na teritorijalno izoliranim područjima Grada Novog Marofa i Općine Breznički Hum.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.