Uspješni nastupi mladih rukometaša GRK-a Varaždin 1930 – U15 na Pozoj International Handball Cup-u te memorijalnom turniru ‘braće Đelekovčan’ u Koprivnici

  • 0
  • 8.546 views


Na odličnom trećem međunarodnom Pozoj International Handball Cup-u sudjelovalo je više od 2000 mladih rukometašica i rukometaša od 10-17 godina te oko 100 klubova iz 6 država. Sudjelovale su ekipe iz Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Slovačke i Poljske. Svoje su snage rukometaši i rukometašice odmjeravali u 7 dvorana diljem Međimurja.

Ekipa U15 je nakon 7 odigranih susreta zauzela 3. mjesto od 12 ekipa na turniru, u dvoboju za medalju svladali su RK Kozalu.

______________________________________________________________________

U organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica prošlog vikenda održano je 14. izdanje Memorijalnog turnira ‘braća Đelekovčan’. Posebnost ovog turnira bili su suci iz Kuvajta u sklopu trening kampa i edukacije sportskih djelatnika.
U kategoriji U15 nastupali su RK Koprivnica, RK Valpovka, ORK Banja Luka, RK Ivančica-Ivanec, GRK Varaždin 1930 i RK Sisak.
Ekipa U15 je nakon 6 odigranih susreta od zauzela 2. mjesto na tablici od 7 ekipa.

Nakon odigranih utakmica odabrana je najbolja sedmorka turnira, u koju su uvršteni golman Mark Bengeri, te lijevo krilo Erik Radujković.

Ovo je bila izvrsna uvertira u treninge i novu sezonu koja je pred nama. Čestitke treneru Radujković Siniši i dečkima na odličnom nastupu, posebne pohvale organizatorima na odličnim turnirima!

 

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.