Nakon tri godine ponovno na sceni Špancirfesta – Drele i Vid u komediji „Barica i Jagica”

  • 0
  • 274 views

U sklopu ovogodišnjeg bogatog i raznolikog programa ovogodišnjeg Špancirfesta je kazališna predstava “Barica i Jagica”. Riječ je o komediji na kajkavštini, koju su za ovu priliku uprizorili poznati hrvatski glumac Vid Balog i voditelj i glumac, sada saborski zastupnik Domovinskog pokreta Davor Dretar.
– Prošle su tri godine od zadnje izvedbe jedne od najpopularnijih kajkavskih predstava, sa kojom smo kolega Vid Balog i ja obišli cijelu Hrvatsku i odigrali je preko 250 puta. Corona i bolest mojeg prijatelja spriječile su nas da nastavimo, ali sada dolazimo s velikim veseljem, kako bi pred svojom vjernom publikom ponovno oživjele Barica i Jagica, dvije prave domaće puce koje se razmeju – vu apsolutnou sve! Vidimo se u Varaždinu – poručuju glumci Balog i Dretar.
Komediju na kajkavštini „Barica i Jagica” možete pogledati u sklopu 25. Špancirfesta u subotu 26. kolovoza od 21 sat na terasi kluba Bard u Varaždinu.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.