Franz Ferdinand i Joker Out sinoć “zapalili” Varaždin

  • 0
  • 412 views

Sinoć je Varaždin gorio i odzvanjao sjajnim ritmovima i vrhunskom glazbom. PAN pozornica Stari Grad prvo je ugostila grupu Joker Out, a vrisak teenagerica podsjećao je na tipične američke filmove u kojima lete razni predmeti na pozornicu. Oko 8000 posjetiteljica i poneki posjetitelj plesali su i pjevali, a prvi su red zauzele najveće obožavateljice sa zanimljivim porukama. Momci su bili odlični, a vjerujemo da im ovo nije zadnji dolazak u Varaždin.

 

Jučer su na Špancirfest već od jutra stizali fanovi Franza Ferdinanda pa se gradom osjećao sjajan šušur. Nakon nastupa predgrupe na pozornicu su se popeli članovi kultnog benda i krenuli s 90-minutnom svirkom, koja je sve oduševila, a više od 10 000 posjetitelja pjevalo je i plesalo uz pjesme koje su već pravi evergreen. Donijeli su odličnu energiju i još jednom pokazali da su vrhunski glazbenici čija vještina ne blijedi.

NOVI GASTRO MEŠTRI NA GASTRO SCENI ŠPANCIRFESTA

Jučer je grad bio prepun, a najviše su posla imali ugostitelji. Osim tri gastro zone, koje već poznajete, danas predstavljamo i dva nova food meštra. Prva je Reshetka, koju vodi domaći ugostitelj Nikola Božić, a smjestila se na Habdelićevom trgu. Mesne delicije iz njegovog programa low&slow već ću osvojile hrvatske kao i regionalne nagrade i svakako ih vrijedi probati.

Drugi novi gastro kutak je na Trgu slobode, s lijeve strane. Vidjet ćete srebrnu prikolicu Šiš s dva simpatična momka iz Slovenije. Recepturu za njihove sendviče napravio je Chef, čiji restoran ima Michelin-ovu zvjezdicu, a okusne kombinacije, koje biste smatrali neobičnim, zapravo su vrlo skladne. Ovaj je ugostitelj po prvi put na hrvatskom festivalu pa se nadamo da ćete ga podržati.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.