Župnik Siniša Dudašek misom se oprostio od župljana Župe sv. Mihaela arkanđela Sračinec

  • 0
  • 227 views

Danas je Siniša Dudašek održao svoju posljednju misu u svojstvu župnika Župe sv. Mihaela arkanđela Sračinec. Kraj je ovo dugogodišnjeg službovanja u ovoj župi, koja pokriva područje Općine Sračinec i prigradskog naselja Hrašćica. Bila je ovo prilika da mu za sve dobro zahvale predstavnici župne zajednice i civilne vlasti Općine Sračinec.
– Velečasni Siniša, prije svega želim Vam zahvaliti na trudu koji ste uložili u vjerski život župe sv. Mihaela arkanđela, bili ste pravi i istinski graditelj vjere mještana Sračinca i Svibovca Podravskog. Uz vjeru, bili ste graditelj i u materijalnom smislu izgradnje i obnove vjerskih objekata, na to i Vi i mi svi možemo biti ponosni. Dovoljno je samo pogledati kako nam izgleda župna crkva, kapela sv. Benedikta u Svibovcu Podravskom te kapela Male Gospe, u
iju ste izgradnju bili uključeni od samih početaka uz obitelji Kirić. Suradnja Župe i Općine Sračinec bila je na izuzetno visokom nivou. Nakon 17 godina zajedni
kog djelovanja mogu vam u ime načelnika Novoselca kao i svih mještana Sračinca i Svibovca Podravskog reći veliko hvala, zaželjeti sreću u novoj sredini, uz nadu će te nas se rado sjećati i često nas posjećivati, – rekao je predsjednik Općinskog vijeća Općine Sračinec Krunoslav Lukačić.

Župnik Dudašek odlazi na novu dužnost, župnika u Varaždinske Toplice. U svom je obraćanju zahvalio svim vjernicima, svim udrugama i institucijama s kojima je surađivao u proteklih 17 godina.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.