U prodaju puštene dodatne ulaznice za koncert Perpetuum Jazzile-a na Špancirfestu

  • 0
  • 130 views

Zbog iznimno veliko interesa javnosti i brojnih upita za koncert slovenske grupe Perpetuum Jazzile, koji će biti održan 18.8. na pozornici Vile Bedeković powered by Kaufland, u prodaju je pušteno dodatnih 100 ulaznica.

Osim za koncert Perpetuum Jazzile u prodaji su još ulaznice za preostale koncerte na ovoj pozornici. Grupa Cambi će 19.8. publiku osvojiti mediteranskom inačicom pop repertoara, a ovogodišnje festivalsko izdanje Špancirfesta zatvaramo 27.8. koncertom „Nothing Else Matters“, koji pripremaju učenici i profesori Glazbene škole u Varaždinu u suradnji s udrugom nuSynergetic.

Na pozornici Vile Bedeković, koja je ujedno i jedina pozornica pod naplatom na ovogodišnjem Špancirfestu, bit će odigrano i šest predstava, koje pripremaju Kerekesh teatar i njihovi gosti. Ulaznice za koncerte i predstave mogu se kupiti po cijeni od 10 i 12 eura putem sustava Eventim ili na njihovim službenim prodajnim mjestima.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.