U prometnoj nesreći na državnoj cesti D-3 smrtno stradao 34-godišnji muškarac

  • 0
  • 138 views

U nedjelju, 16. srpnja u 10.30 sati na državnoj cesti D-3, u prometnoj je nesreći smrtno stradao 34-godišnji muškarac. On je upravljao motociklom državnom cestom iz smjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna. Na dijelu kolnika na kojem je uzdužna neisprekidana crta, započeo je pretjecanje vozila koje se kretalo ispred njega, pri čemu se kretao središnjom prometnom trakom, odnosno dijelom kolnika namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera. Zbog toga je prednjom stranom motocikla naletio na prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera, upravljao 38-godišnjak.
Vozač motocikla je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.
Tijelo unesrećenog je po nalogu Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, gdje će se obaviti obdukcija.
U osobnom vozilu se uz vozača nalazilo troje putnika starosti 40, 12 i 9 godina te nisu tom prilikom zadobili nikakve ozljede.
Za vrijeme trajanja očevida, do 13.40 sati promet navedenom dionicom državne ceste se odvijao naizmjenično jednom prometnom trakom uz regulaciju policijskih službenika.

Varaždinski tamburaški orkestar i solisti
Prev Post Varaždinski tamburaški orkestar i solisti
Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom u Beretincu
Next Post Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom u Beretincu
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *