Na ovogodišnjem Špancir aeropikniku nastupit će jedan od najboljih akrobatskih pilota na svijetu

Nevjerojatne vratolomije Zoltana Veresa vidjet će i varaždinska publika

  • 0
  • 331 views

Na Špancir aeropikniku i aeromitingu, koji će biti organiziran na varaždinskom aerodromu u vrijeme Špancirfesta, od 18. do 21. kolovoza, nastupit će slavni akrobatski pilot Zoltan Veres, višestruki Guinnessov svjetski rekorder, koji svojim pilotskim vratolomijama oduševljava gledatelje na aeromitinzima širom svijeta.
Ovaj mađarski akrobatski prvak već više od trideset godina svojim spektakularnim letačkim programom fascinira gledatelje širom svijeta, od Europe, do Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Japana.
Zoltan Veres, europski i svjetski akrobatski prvak dvostruki je Guinnessov svjetski rekorder – 2007. godine u Al Ainu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, postavio je svjetski rekord u letenju vretena s 408 uzastopnih vretena, a Guinnessov je svjetski rekorder i u letu konvoja među zrakoplovima s najvećom razlikom u težini.
-Zoltan Veres je sigurno jedan od najboljih akrobatskih pilota na svijetu, koji sa svojim zrakoplovom – Extra 300 S, izvodi nevjerojatne vratolomije, kojima oduševljava milijune gledatelja na airshowovima širom svijeta. Njegov nastup na ovogodišnjem Špancir aeropikniku i aeromitingu priznanje je i Aeroklubu Varaždin i potvrda visoke kvalitete i renomea koji u Europi uživa naš aeromiting. Pozivam Varaždince i Varaždinke da ne propuste njegov spektakularni nastup na ovogodišnjem airshowu – istaknuo je Robert Mišak, tajnik Aerokluba Varaždin.

Nastup Zoltana Veresa bit će jedan od vrhunaca bogatog letačkog programa na ovogodišnjem Špancir aeropikniku i aeromitingu na kojem će nastupiti i akrogrupa „Krila Oluje“, zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, među kojima će biti i MIG – 21 UMD, Pilatusi PC – 9M Slovenskog ratnog zrakoplovstva, zrakoplov Soko Galeb G- 2, te vojni i helikopteri MUP-a.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.