Sve o RockLive Festivalu #12 !!

Sve je bliže još jedno izdanje RockLive Festivala, a sada su poznate i brojne informacije koje će zanimati festivalsku publiku

  • 0
  • 154 views

RockLive Festival, po dvanaesti će se put održati u Koprivnici i to od 27. do 29. srpnja na prostoru Kampusa.

Ovogodišnje izdanje predvodi nekoliko odličnih headlinera, a to su Urban&4, Psihomodo Pop, Edo Maajka i Brkovi. Tu je i cijeli niz itekako poznatih imena poput Kukus, Mašinko, Mortal Kombat, Jonathan, Bore Balboa, Cold Snap, One step away, a festival obiluje i izvođačima koji tek grade puteve prema svojoj publici. Oni su Hrmulja, Tidal Pull, Šarena Pojava, Dead Dog Summer, SlonOff i Kal’s Penny.

Naravno, dobar provod ne staje s nastupima izvođača, za dobar party do jutra pobrinuti će se tradicionalni RockLive Radio. Riječ je o urnebesnom dvojcu koji svojim glazbenim izborom, popratnom scenografijom i neizostavnom rakijom publici već godinama dostavlja trenutke o kojima se mjesecima kasnije priča.

Novost na festivalu je i dnevna festivalska zona, koja će u petak i subotu, drugog i trećeg dana festivala ponuditi radionice (udruga Mamuze), te od jutarnjih sati nastupe DJa u prostoru pored festivalskog kampa.

Osim toga, novitet je i poseban Robin dućan, koji će kampere tijekom cijelog dana opskrbljivati potrebnim namirnicama, a nalazi se u sklopu dnevne zone.

Festivalski kamp besplatan je za sve posjetitelja s festivalskim i dnevnim ulaznicama, a osim velikog parking prostora opremljen je tuševima i sanitarnim čvorom.

Također, svi koji u Koprivnicu dolaze iz udaljenijih mjesta imaju mogućnost ostvariti popust od 40% na povratne karte za vlak, te time značajno uštedjeti na putu do RockLive Festivala.

Ulaznice su u prodaji, a možete ih kupiti putem sustava Entrio

ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena festivalske ulaznice je 27e i takva će biti do 26. srpnja.

Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 32e, dok će isključivo na blagajni festivala biti moguće kupiti i pojedinačno dnevne ulaznice svakog dana festivala. Cijene dnevnih ulaznica iznosit će 15e za svaki dan festivala.

Direktan link za festivalske ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-12-12466

Vidimo se u Koprivnici, na RockLive Festivalu #12

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.