I ove godine u Općini Maruševec obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga

  • 0
  • 253 views

Cilj manifestacije jest približiti građanima i široj javnosti aktivnosti, programe i projekte od interesa za opće dobro koje udruge provode na području Općine Maruševec.

Tim povodom, druženje članica i članova udruga s općinskog područja održat će se u subotu, 1. srpnja ove godine od 15 sati, a započeti će nastupom KUD-a Klaruš. Tada kreće i pripremanje raznih tradicijskih jela i specijaliteta dok će se sat kasnije održati prezentacija hajdinih sirnih štrukli i hajdinih makarona.

U 17 sati kreće ocjenjivanje najljepšeg stola udruga, a od 19 sati nastup dramskih skupina. U programu će nastupiti KUD Lepoglavski pušlek, AKUD Žensko kazalište iz Jesenja te Štef s biciklinom sa svojim bračnim savjetima.

Kroz zabavno poslijepodne u manifestaciji sudjeluju i lokalni OPG-ovi, konjska zaprega, vatrogasno vozilo s pjenom za najmlađe i napuhanac, dok će se za dobru atmosferu u večernjim satima pobrinuti bend Narodni ritam.

Dan otvorenih vrata udruga organiziran je u povodu Međunarodnog dana suradnje i Svjetskog dana stanovništva od strane Udruge žena Maruša iz Maruševca, a uz pokroviteljstvo Općine Maruševec.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.