Zastupnik Dretar i DP okupljaju poljoprivrednike

Nedjeljnim prosvjedom tražimo zaštitu od tuče

  • 0
  • 259 views

Tuče koje su proteklih dana pogodile naš kraj napravile su ogromne štete na poljoprivrednim površinama i gotovo u potpunosti uništile usjeve, a s njima i budućnost naših poljoprivrednika.
Saborski zastupnik Davor Dretar mišljenja je da ministrica poljoprivrede Marija Vučković nije vjerodostojna kada govori da je obrana od tuče počela. To je itekako dobro vidljivo na uništenim poljima Petrijanca, Bedekovčine, Đelekovca i mnogih drugih mjesta sjeverozapadne Hrvatske, a pitanje je dana kada će tuča uništiti i druge poljoprivredne usjeve – napominje Dretar.
Zato je hrvatskim poljoprivrednicima, kao izabrani zastupnik, uputio poziv da se okupe na mirnom prosvjedu upozorenja u Varaždinu u nedjelju 2. srpnja s početkom u 10 sati, te u što većem broju ispred Županijske palače pošalju jasnu poruku vladajućima da je zaštita usjeva i imovine od tuče zajedničko zakonsko, ljudsko i domovinsko pravo.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.