Koncert sopranistice Jelene Štefanić i orguljaša Višeslava Jaklina

Ove srijede u kapelici sv. Duha u Varaždinskim Toplicama

  • 0
  • 396 views

Virtuoznost orgulja i glasa: od križa do uskrsnuća, naslov je novog projekta vrsne sopranistice Jelene Štefanić, zahvaljujući kojem će ove srijede toplička publika moći uživati u atraktivnom glazbenom programu.

Nakon meksičke turneje uspješna operna pjevačica Jelena Štefanić ove će srijede, 28. lipnja, u 20 sati, u svom rodnom gradu uz Višeslava Jaklina, katedralnog orguljaša varaždinske katedrale, održati atraktivni koncert.

Na repertoaru koncerta „Virtuoznost orgulja i glasa – od križa do uskrsnuća”, koji će biti održan uz podršku Grada Varaždinske Toplice, bit će skladbe Johanna Sebastiana Bacha, Georga Friedricha Händela i Wolfganga Amadeusa Mozarta.

– Jako me veseli ovaj koncert u mojim Toplicama, jer ću ponovno nastupiti uz svog prijatelja iz srednje škole Višeslava Jaklina. Bachove Pasije ne izvodim često, pa mi je to novi izazov. Bit će to mali, ali slatki koncert za topličku publiku, pravi glazbeni dragulj – najavila je ova uspješna operna pjevačica i pozvala sve da dođu ove srijede u 20 sati u kapelicu sv. Duha u Toplicama i opuste se uz čarobne zvuke orgulja i glasa. Ulaz na koncert je besplatan.

 

 

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.