Dan otvorenih vrata i promocija zanimanja policajac/policajka

  • 0
  • 1.468 views

U ponedjeljak, 19. lipnja u vremenu od 10 do 12 sati, na Kapucinskom trgu u Varaždinu, održat će Dan otvorenih vrata na kojem će se prezentirati tehničko-taktički zbor kroz rodove policije i to: interventnu, protueksplozijsku, prometnu, temeljnu i graničnu policiju, prevenciju te prikaz kriminalističke tehnike, vodiča službenog psa, kao i prikaz raznih vježbi, borilačkih vještina, demonstracija savladavanja aktivnog otpora počinitelja i drugo.
Također će se za zainteresirane kandidate za upis u Policijsku školu, pripremiti poligon za provjeru tjelesnih i motoričkih sposobnosti, kako bi isti mogli provjeriti razinu nekih svojih motoričkih sposobnosti koje su potrebne za upis.
Pozivamo sve zainteresirane građane da posjete Dan otvorenih vrata i upoznaju se s radom Policijske uprave varaždinske.
Danu otvorenih vrata i promociji zanimanja policajac/policajka, daju brojni uspješni sportaši, koji su također najavili svoj dolazak na isto.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.