Projekt „Čitanje na kotačima” Održano jedinstveno događanje „Istraži knjižnicu“

  • 0
  • 438 views

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Novi Marof provedeno je jedinstveno događanje pod nazivom „Istraži knjižnicu“. Uz pomoć zagonetki i igara potrage, posjetitelje su s fondom i načinom snalaženja u knjižnici upoznali Gospodin Klasika, Gospođa Ljubić, Gospodin Dječja književnost, Gospođa Stručnjakinja i Gospođa Krimić.

Prvi dio dana knjižnicu su posjetili učenici Srednje škole Novi Marof. Podijeljeni u 5 grupa, uz zanimljive zagonetke naučili su kako se snalaziti po odjelima te pretraživati knjige. Nakon njih, događanje je otvoreno za javnost te su svi zainteresirani posjetitelji sudjelovali u istoj potrazi.

Ovim putem novomarofska knjižnica zahvaljuje svim posjetiteljima i učenicima SŠ Novi Marof na sudjelovanju. Na službenim stranicama knjižnice svi zainteresirani mogu se upoznati s izvoditeljima te pogledati dojmove s događanja.

Ovaj jedinstveni događaj proveden je u sklopu projekta „Čitanje na kotačima” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, od strane tima dramskih umjetnika i pedagoga, članova umjetničke organizacije „Točka na I“.

https://www.hia.com.hr/eu-i-svijet/eu-projekti/item/33460-projekt-citanje-na-kotacima-odrzano-jedinstveno-dogadanje-istrazi-knjiznicu

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.