Poziv na 6. biciklijadu Općine Maruševec idućeg vikenda!

  • 0
  • 1.954 views

U subotu, 17. lipnja ove godine pod pokroviteljstvom Općine Maruševec i u organizaciji Udruge za šport i rekreaciju Gmajna održat će se 6. po redu biciklijada Općine Maruševec!

Okupljanje sudionika biciklijade počinje u subotu, 17. lipnja od 12 sati na prostoru igrališta Gmajna u Čalincu gdje će u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Ivanec biciklisti moći izmjeriti tlak i šećer u krvi.

Start biciklijade predviđen je sat vremena kasnije nakon pucnjeva Kuburaške udruge Maruševec, a biciklisti će se kretati na ruti od 30 km kroz općine Vidovec, Petrijanec, Vinica i Maruševec.

Start i cilj je na igralištu Gmajna u Čalincu, a odmor je predviđen na nekoliko lokacija uz okrijepu. Startnina iznosi 5 eura te uključuje majicu i vodu, a po povratku u Čalinec i topli obrok.

Cilj biciklijade Općine Maruševec je povećanje svijesti o zdravim životnim navikama, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ali i o važnosti ekološki osviještenog načina prijevoza.

 

Pozivamo sve rekreativce na sudjelovanje u 6. biciklijadi Općine Maruševec i da se pritom pridržavaju svih prometnih propisa.

ZA SUDJELOVANJE NA BICIKLIJADI PRIJAVITE SE POZIVOM ILI SMS-om na 098-337-563.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.