Studio Smijeha u Varaždin dovodi vrhunske komičarke iz daleke Indije i Hong Konga

  • 0
  • 852 views

U Varaždin 12.6.2023. u 20:30 h stižu dvije fenomenalne komičarke, jedna iz Indije s trenutnom adresom u Berlinu, a druga čak iz dalekog Hong Konga. Show se održava u kultnom Elephantu i to na engleskom jeziku.

Što ove dame zapravo rade u Hrvatskoj?

Naime, one dolaze nastupati na prvi internacionalni ženski stand up comedy festival Laughemme, a vama dajemo priliku da djelić festivala doživite i u Varaždinu. Nije li to sjajno?!
Dođite po svoju dozu smijeha i nemojte propustiti priliku upoznati Anshitu Koul (Indija/Njemačka) i Joannu Sio (Kina/Češka) jer tko zna kada će se opet pružiti prilika da posjete vaš grad.

Anshita Koul dolazi iz Indije i primarni posao joj je stand up komedija uz usputni posao u Berlinu gdje trenutno živi. Može se pohvaliti nedavnim sudjelovanjem na ‘One to Watch’ list at Funny Women Stage Awards 2021. kao i time da je bila finalistica na Funny Women Stage Awards 2022. u Britaniji. Suosnivačica je Clit Comedy kluba i jedna od osnivačica i organizatorica Festrogen festivala u Luxemburgu. Trenutno je na turneji sa svojim solo showom „Little Too Much“.

Joanna Sio je stand-up komičarka iz Hong Konga. Nastupala je uživo u Aziji, Australiji, Europi i Sjevernoj Americi, sudjelovala je na brojnim festivalima, uključujući Singapore Comedy Fringe Festival, Manila Improv Festival, Magners International Comedy Festival, Kuala Lumpur International Comedy Festival, Perth Fringe World i nedavno Sziget Festivalu 2022. Njezina nedavna samostalna emisija ‘Married-Go-Round’ govori o njezinim pustolovinama u Europi, s mužem Čehom i njihovo dvoje djece, koje ona naziva svojim Kineskim – Česima.

 


P.S.
Nije važno ako niste savršeni u engleskom jer smijeh je jednak na svim jezicima.

Ulaznice su u prodaji na servisu ulaznice.hr kao i na njihovim prodajnim mjestima.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/194560213542676

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.