Inner wheel klub Varaždin obilježio 25 godina od osnivanja

  • 0
  • 948 views

Inner wheel klub Varaždin u subotu, 3. lipnja 2023. godine obilježio je 25 godina od osnivanja u Skupštinskoj velikoj dvorani Županijske palače u Varaždinu.
Bila je to prilika da zajedno sa prijateljicama IW Klubova iz cijele Hrvatske na razini Distrikta 191 Hrvatska i IW klubova iz inozemstva proslave dugogodišnji rad, pružanje potpore potrebitima u lokalnoj zajednici osobnim služenjem, razvijanjem prijateljstva i međunarodnog razumijevanja.
Svečanosti se pridružio Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, pozdravio sve prisutne, čestitao na obljetnici i zaželio još puno godina aktivnog djelovanja i druženja.
U povodu obljetnice izdana je brošura o 25 godina djelovanja od samih početaka do danas. Riječi podrške i čestitke uputile su predsjednica D191 Hrvatska Ruža Šmrček, Nacionalna predstavnica IW za Hrvatsku Snježana Petrović Tkalčec i druge gošće, prijateljice IW Klubova. Klub Varaždin dodijelio je zahvalnice za podršku u dosad provedenim brojnim akcijama, a najznačajnije su stipendiranje učenika i studenata i podrška žrtvama obiteljskog nasilja.
Ovdje smo da u našoj sredini uočavamo potrebe, činimo razlike, istovremeno svojom snagom i blagošću kao žene, stvaramo pozitivne promjene u društvu – istaknula je Nives Rojnik, predsjednica Inner Wheel kluba Varaždin. Kao član međunarodne organizacije žena International Inner wheel osnovane 1924. godine IW Klub Varaždin sudjeluje i u globalnim akcijama pomoći uslijed katastrofa, rata i prirodnih nepogoda.

U suradnji sa Zadrugom “Detelica” Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar organizirana je izložba radova učenika. U programu su nastupili Maria Horvatić, studentica solo pjevanja u Grazu, stipendistica IW Kluba Varaždin i Kvartet saksofona Glazbene škole u Varaždinu. Prije same svečanosti gosti su imali priliku prošetati multimedijalnom turističkom turom “Centra za posjetitelje” TZ Varaždinske županije.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.