Prodaja dnevnih ulaznica za EHF EURO 2024. počinje 31. svibnja 2023.

Velika potražnja za ulaznicama, do sada prodano više od 110 000 ulaznica

  • 0
  • 4.559 views

Dnevne ulaznice za utakmice na muškom EHF EURO 2024 u Njemačkoj (10.-28. siječnja) bit će dostupne 31. svibnja.

Ovaj korak označava sljedeću fazu prodaje, a ulaznice se mogu kupiti za svaki dan utakmice preliminarne i glavne runde te za polufinale i finale.

Prodaja počinje u 12:00 sati po srednjoeuropskom vremenu, a ulaznice su dostupne putem tickets.eurohandball.com i heretoplay.com, službene stranice prvenstva. Ulaznice omogućuju pristup svim utakmicama određenog dana.

Nekoliko kategorija bit će pušteno u prodaju, a najniže cijene ulaznica nude rukomet uživo već od 19 eura. Zbog velike količine ulaznica koje su već prodane u Berlinu, neće biti puštene dodatne ulaznice za utakmice skupine A koje se igraju u glavnom gradu Njemačke.

Do sada su u ponudi bili paketi ulaznica kao i pojedinačne ulaznice za utakmice otvaranja 10. siječnja.

Prvenstvo počinje pokušajem postavljanja svjetskog rekorda u MERKUR Spiel-Areni u Düsseldorfu s 50.000 navijača koji mogu gledati utakmicu. Prodano je već 40.000 ulaznica; rasprodana dvorana označila bi najveću posjećenost ikada na rukometnoj utakmici.

U skupini A igrat će Francuska protiv Sjeverne Makedonije u 18:00 sati, a zatim će Njemačka protiv Švicarske u 20:45 sati otvoriti turnir.

Na svim stadionima i 65 utakmica prvenstva, navijači su kupili već više od jedne četvrtine od približno 400.000 dostupnih ulaznica.

Pregled preliminarne runde

Skupine preliminarnog kruga za muško EHF EURO 2024. izvučene su 10. svibnja u Düsseldorfu.

Skupina A (Düsseldorf/Berlin): Francuska, Njemačka, Sjeverna Makedonija, Švicarska
Skupina B (Mannheim): Španjolska, Austrija, Hrvatska, Rumunjska
Grupa C (München): Island, Mađarska, Srbija, Crna Gora
Skupina D (Berlin): Norveška, Slovenija, Poljska, Farski otoci
Grupa E (Mannheim): Švedska, Nizozemska, Bosna i Hercegovina, Gruzija
Grupa F (München): Danska, Portugal, Češka, Grčka

Prve dvije momčadi skupina A, B i C kvalificiraju se u glavni krug koji se igra u LANXESS areni u Kölnu; momčadi koje se kvalificiraju iz skupina D, E i F igrat će u Barclays Areni u Hamburgu. Posljednji vikend igra se u Kölnu.

Potpuni raspored utakmica dostupan je na https://ehfeuro.eurohandball.com/men/2024/

Uz MERKUR Spiel-Arenu s kapacitetom od više od 50.000, najveća njemačka zatvorena dvorana bit će korištena za muško EHF EURO 2024.

Mercedes-Benz-Arena u Berlinu prima 14.800 navijača, SAP Arena u Mannheimu ima kapacitet od 13.200, a Olympiahalle u Münchenu može primiti više od 12.000 navijača. Barclays Arena u Hamburgu ima 13.200 mjesta; kapacitet LANXESS arene u Kölnu iznosi 19.250 mjesta.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.